fbpx

Eximia inn i toppidretten

Proffsyklist Ken-Levi Eikeland


Min erfaring med Eximia, samt på og andre idrettsutøvere som jeg jobbet sammen med.

Jeg trener normalt mellom 20-30 timer hver uke, året rundt, noe som selvfølgelig medfører en stor belastning både på hjertet og på musklene mine.

Ved bruk av Eximia restituerer jeg mye raskere og jeg er klar til en ny hard økt allerede dagen etter.

Vi begynner alltid behandlingen med lavfrekvent laser på de ømme musklene, og videre på punkter på kroppen hvor avfallsstoffene har hopet seg opp.

Etterpå går vi over til en effektiv lymfedrenasje / bindevevsmassasje (vacuumbehandling) hvor vi behandles i et gitt mønster der hvor avfallsstoffene i bena ligger.

Jeg, og mine lagkamerater føler oss alle langt lettere umiddelbart etter behandling.

Hjertet har fått hvile, musklene har fått kvittet seg med avfallsstoffene, og muskulaturen kjennes løs å fin igjen til nye timer med hardt arbeid!

Jeg har også erfart at ved bruk av dette 2-3 timer før eventuelt en intensiv treningsøkt, kan man føle at energien er høyere og man klarer å yte mer.

Som syklist på toppnivå er det en vesentlig fordel å restituere raskest mulig, og etter bruk av dette 2-3 ganger i måneden, har jeg en «nye-bein-følelse» hele tiden før harde og lange treningsøkter.

Dette er selv selvfølgelig til stor hjelp og motivasjon.

Som eksempel på dette så gjorde vi et forsøk på 3 uker med hard trening.

2 behandlinger i uken disse 3 ukene.

Resultatet var at jeg økte fra 5,1 liter i oksygen opptak til 5,7 liter, noe som jeg er overbevist om at Eximiabehandlingene har mye av æren for.

Ja, jeg trente mye og hardt, men jeg hadde aldri klart å trene så hardt, eller så ofte, uten Eximia-behandlingene som hjalp meg ekstremt med å korte ned restitusjonstiden.

Og helt til slutt, laserfunksjonen hos Eximia er jo i teorien for å smelte fett og øke fettforbrenningen, men jeg har erfart at den også fjerner melkesyreopphopning i muskulaturen langt raskere. Den løsner stramme muskler og gir en friere bane for blodet til å strømme til muskulaturen.

Laseren er også med på å få ned restitusjonstiden, noe alle som trener hardt vil merke allerede i det de går ned fra benken etter første behandling.

Jeg vet om flere toppidrettsutøvere som også benytter Eximia for å forbedre sine resultater og som har lignende resultater. Jeg anser Eximia som det motsatte av doping, selv om det åpenbart gir et konkurransefortrinn. Eximia hjelper bare kroppen med å fungere optimalt, slik at vi kan yte mer, og sett i et helsemessig perspektiv så burde nær sagt alle ønske om en renere kropp og et forsterket immunsystem.


For mere informasjon så kontakt meg gjerne på mail: eikeland_ken@hotmail.no

VURDERER DU EXIMIABEHANDLING?