fbpx

Kranio-sakralterapi

Kranio-sakralterapi

Møte en til en

Sammen med Liv vil du oppleve at du får påfyll, redskaper og støtte til å vikle deg selv ut. Vi arbeider med tanke, kropp og følelser – i den kombinasjonen og på den måten du ønsker det.


Kranio-sakralterapi er en meget varsom behandlingsform med opphav fra osteopatien. Under behandlingen ligger du på benken med klær på og et mykt teppe over deg. Jeg behandler deg med lett, lett berøring der hvor kroppen din har restriksjoner.

Det kan være andre steder enn der du kjenner at smertene eller ubehaget er.


Kranio-sakralterapi kan hjelpe ved fysiske og psykiske traumer, smerter i muskel- og skjelettsystemet, depresjoner, angst, utbrenthet og stress og en rekke andre symptomer som kommer av feilstillinger i muskel- og skjelettsystemet og stress.


Behandlingen er særdeles behagelig og kroppen din går i dyp avspenning. I denne avspenningen ligger kjernen til at behandlingen kan nå dypt og gjøre store endringer. Muskler, bindevev og skjelett vil selv få tid og plass til å gjøre de justeringene de er klar for å gjøre under behandlingen og dermed få en bedre funksjon.Vår gylne regel er «less is more and listen with patience»


Her kan du besøke nettsiden til Liv


SE VIDEO


BESTILL TIME