september 16, 2019
- in Oppskrifter
Kvikkstartsuppe
Da kan denne kvikkstartsuppa være en god begynnelse til mer energi og mindre magefett
- 2,5 liter vann
- 1 terning grønnsaksbuljong
- 1 stor purreløk
- 1 bunt stangselleri
- 1 stort kålhode
- 2 brokkoli
- 1 blomkål
- 2 bokser grovhakkede tomater eller 10 store tomater
- 1 boks brekkbønner / aspargesbønner eller ferskvare i tilsvarende mengde
- 1 grønn paprika
- 2 rød paprika
- 2 chili
- 3 fedd hvitløk, grovhakket
- 1 ts cayennepepper
- 1 ts gurkemeie
- Saft fra 2 sitroner, NB; skal ikke has i før etter suppen er ferdigkokt
Alle grønnsaker kuttes i ønsket størrelse og has i en stor kjele og la det koke i ca 15 minutter. Ta kjelen vekk fra platen og tilsett saft fra 2 sitroner (skal ikke kokes)
Kan spises både varm og kald. Del opp i ønsket porsjoner, kan også fryses ned.
Oppskrift Aage Stenseth. Suppa inngår i livsstilsprogrammet CellReset, men kan benyttes helt uavhengig av programmet. Vil du vite mer om livsstilsprogrammet kan du sende oss en melding.