fbpx
september 16, 2019

Kvikkstartsuppe

Da kan denne kvikkstartsuppa være en god begynnelse til mer energi og mindre magefett

  • 2,5 liter vann
  • 1 terning grønnsaksbuljong
  • 1 stor purreløk
  • 1 bunt stangselleri
  • 1 stort kålhode
  • 2 brokkoli
  • 1 blomkål
  • 2 bokser grovhakkede tomater eller 10 store tomater
  • 1 boks brekkbønner / aspargesbønner eller ferskvare i tilsvarende mengde
  • 1 grønn paprika
  • 2 rød paprika
  • 2 chili
  • 3 fedd hvitløk, grovhakket
  • 1 ts cayennepepper
  • 1 ts gurkemeie
  • Saft fra 2 sitroner, NB; skal ikke has i før etter suppen er ferdigkokt

Alle grønnsaker kuttes i ønsket størrelse og has i en stor kjele og la det koke i ca 15 minutter. Ta kjelen vekk fra platen og tilsett saft fra 2 sitroner (skal ikke kokes)

Kan spises både varm og kald. Del opp i ønsket porsjoner, kan også fryses ned. 

Oppskrift Aage Stenseth. Suppa inngår i livsstilsprogrammet CellReset, men kan benyttes helt uavhengig av programmet. Vil du vite mer om livsstilsprogrammet kan du sende oss en melding.